Episcopul vicar al Timişoarei, prins cu 170 de km/h! Vezi cum a vrut să îi păcălească pe poliţişti!

Filon Stan   
în Hotnews
05/09/2017, 11:19
Episcopul vicar al Timişoarei, prins cu 170 de km/h! Vezi cum a vrut să îi păcălească pe poliţişti!

Paisie Lugojanul, episcopul vicar al Timişoarei, a rămas fără permis, după ce a fost înregistrat de radar cu 170 de kilometri la oră.

Paisie a fost prins de radar în data de 1 septembrie, pe DN 57, între Denta şi Moraviţa. Pe o porţiune de drum în care limita de viteză este de 90 km/oră, popa a fost prins zburând cu 170. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Paisie Lugojanul, fara permis timp de 90 de zile 

Conform unor surse din Poliţie, citate de impactpress.ro, Paisie Lugojanul a încercat să scape de pedeapsa care urma să îi fie aplicată de poliţistul de la rutieră. Omul lui Dumnezeu a încercat să ofere agenţilor permisul de conducere al pasagerei din dreapta.

Poliţiştii însă nu au căzut în capcană aşa că episcopul-vicar a fost sancţionat cu suspendarea permisului de conducere pe 90 de zile, între 9 şi 20 de puncte penalizare şi o amendă de peste 1.500 de lei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×