Epidemia de coronavirus i-a dat planurile peste cap Mirelei Vaida! Prezentatoarea emisiunii Acces Direct, nevoită să anuleze petrecerea de tăiere a moțului fiului său

Lumea showbiz-ului românesc este dată complet peste cap de răspândirea tot mai agresivă a noului tip de coronavirus pe teritoriul țării noastre. Pentru a stopa epidemia cât mai curând cu putință, autoritățile au interzis toate evenimentele care implică participarea unui număr mare de persoane. Printre vedetele puternic afectate de această decizie se numără și Mirela Vaida.

Mirela Vaida amână tăierea moțului fiului său. Prezentatoarea TV se pregătea pentru o petrecere pe cinste

Nu ne referim doar la concertele programate în următoarea perioadă, ci și la petrecerea de zile mari pe care o pregătise pentru fiul său, Tudor, cu ocazia tăierii moțului. Cum micuțul împlinește vârsta de un an pe 10 aprilie, chiar în preajma Paștelui, prezentatoarea TV avea de gând să comaseze ambele festivități.

Planurile de Paște nu mi-au fost date peste cap, pentru că știam că îl voi face acasă. Tocmai de aceea ne-am și mutat la casă, pentru a nu mai trebuie să plecăm mereu undeva. Însă dacă stau bine să mă gândesc, mi-au fost date cumva, pentru că noi trebuia ca de Paște să-i tăiem moțul celui mic. Tudor face 1 an pe 10 aprilie, iar pe 19 aprilie este Paștele”, a dezvăluit Mirela Vaida.

Vedeta va petrece Paștele în izolare, împreună cu soțul și cei trei copii

Chiar dacă și-a propus să reunească întreaga familie cu ocazia Sărbătorilor Pascale, iată că planurile frumoasei prezentatoare TV au fost date peste cap de boala care încet, dar sigur, îngenunchează întreaga lume. Asta pentru că va trebui să amâne fericitul eveniment până la vară. Nimic nu o împiedică, însă, să se înfrupte din salata bouef, ouăle roșii și toate celelalte bunătăți tradiționale.

Aș fi vrut ca toți bunicii de la Iași, fratele meu, nașii, prieteni de-ai noștri de familie să vină la noi, să facem un grătar, să ascultăm muzică, să petrecem, să mâncăm, să bem, să tăiem moțul, să ne veselim, să rămână cu toții la noi peste noapte.

Lucrul acesta nu va mai fi posibil. Așa că vom amâna tăierea moțului lui Tudor pentru la vară. De Paște vom fi doar noi acasă, vom găti salată boeuf, sărmăluțe, ouă umplute, grătar, vom face ouă roșii”, a mai spus vedeta pentru click.ro.