Emoționant! O familie conduce printre flăcări si se roagă să scape cu viață

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
10/11/2018, 20:39
Emoționant! O familie conduce printre flăcări si se roagă să scape cu viață

Un video a reușit să emoționeze milioane de internauți. O familie care încearcă să scape din flăcările iadului ce au cuprins orașul Paradise din California, Statele Unite, a reușit să impresioneze o mulțime de oameni pe internet.

Incendiile din California au distrus complet orașul Paradise, iar această familie a fost nevoită să își ia inima în dinți și să dea piept cu flăcările imense. Brynn Parrott Chatfield este femeia care își spune o rugăciune, în timp ce soțul său se chinuie să iasă din flăcări.

Evadarea din IAD! Au condus prin focul care a mistuit un oraș întreg

„Tatăl nostru care eşti în Ceruri, Te rog ajută-ne! Ajută-ne să fim în siguranţă. Îţi sunt recunoscător că mi l-ai dat pe Jeremy şi că i-ai dat curaj să ne ducă de aici.”, spune femeia pe filmare.

Momentele, cu adevărat apocaliptice, au fost filmate chiar de către femeia care se ruga în timp ce soțul conducea mașina prin foc. Familia lui Brynn Parrott Chatfield a fost salvată, iar rugăciunile sale au fost cu siguranță auzite și ascultate. Orașul Paradise a ars complet din temelii, iar focul făcut 9 victime.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×