Emisiunea Mireasă pentru fiul meu revine la Antena 1 sub un alt nume! Mirela Vaida, favorită pentru a prezenta show-ul

Dan Suta   
în Stiri mondene
05/11/2019, 12:06
Emisiunea Mireasă pentru fiul meu revine la Antena 1 sub un alt nume! Mirela Vaida, favorită pentru a prezenta show-ul
Mirela Vaida ar putea fi prezentatoarea noului sezon Mireasă pentru fiul meu, care va reveni la Antena 1. Sursa foto: spynews.ro

Veste bună pentru fanii reality-show-urilor matrimoniale! Emisiunea Mireasă pentru fiul meu va reveni la Antena 1 sub un alt titlu și, cel mai probabil, va fi prezentată de Mirela Vaida, cea care ține frâiele la Acces direct.

Mireasă pentru fiul meu revine la Antena 1 – începe casting-ul

Boșii de la Antenă au anunțat deja datele la care viitorii concurenți se vor putea înscrie, căci caravana Mireasa va ajunge în mai multe orașe din România. Cei care vor să se înscrie în reality-show-ul matrimonial difuzat de Antena 1 sunt așteptați în marile orașe din 24 noiembrie până pe 8 decembrie. Pe 24 noiembrie, caravana va ajunge la Craiova și Constanța, pe 25 la Timișoara și Galați, pe 26 la Cluj Napoca și Iași, pe 27 noiembrie la Sibiu, iar pe 6, 7 și 8 decembrie în sectoarele din Capitală, notează a1.ro.

Antena 1 nu a anunțat deocamdată cine va prezenta emisiunea, dar fanii cred că favorita este Mirela Vaida, care a adus audiențe uriașe la postul de televiziune după ce emisiunea a fost mutată de la Kanal D. Emisiunea Mireasă pentru fiul meu este realizată de Sinevyzion Production și a debutat în anul 2007 la Kanal D sub titlul „Noră pentru mama”. Prezentatoarea de atunci era Gabriela Cristea, însă după plecarea de la postul de televiziune, aceasta a fost înlocuită treptat cu mai multe prezentatoare, iar cea care a reușit să se descurce cel mai bine a fost Mirela Vaida.

Emisiunea a fost prezentată, printre altele, de Paula Chirilă și Mirela Zivari

Când emisiunea s-a mutat la Antena 1, aceasta și-a schimbat titlul. Show-ul a mai fost prezentat pe perioade scurte, în afară de Cristea și Vaida, de Mirela Zivari, Nicoleta Vescan și Paula Chirilă. Legat de revenirea show-ului la Antenă, producătorii nu au dat mai multe detalii, căci abia ce începe perioada de casting. Cel mai sigur va fi păstrat formatul, dar va avea parte și de îmbunătățiri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×