Donald Trump, făcut praf la el în ţară! Un cunoscut rapper l-a făcut chiar şi „bătrânel rasist” GALERIE FOTO şi VIDEO

Filon Stan   
în Galerie foto
11/10/2017, 13:20
Donald Trump, făcut praf la el în ţară! Un cunoscut rapper l-a făcut chiar şi „bătrânel rasist” GALERIE FOTO şi VIDEO GALERIE FOTO

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, făcut praf de Eminem la decernarea premiilor BET Hip Hop de marţi noaptea. Hip hoperul american s-a dezlănţuit într-un freestyle de 4-5 minute! L-a făcut în toate felurile pe preşedintele SUA, chiar şi „bunic rasist”. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Rapperul de la Detroit, care l-a ironizat pe Donald Trump şi înaintea alegerilor, în „Discursul campaniei” de nouă minute din 2016, şi în „No Favor”, al lui Big Sean, a criticat în trecut suporterii Trump, dar de data aceasta a făcut un pas înainte. A avut un mesaj pentru proprii săi fani care îl admiră şi pe Donald Trump. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Eminem despre Donald Trump: îi cedează fanii săi!

„Şi orice fan al meu care este susţinător al lui, am trasat o linie în nisip. Sunteţi fie pentru sau împotriva, şi dacă nu vă puteţi decide cine vă place mai mult şi sunteţi nehotărâţi lângă cine să rămâneţi, o voi face eu pentru voi” a spus cântăreţul, arătându-le degetul mijlociu fanilor săi care îl admiră şi pe preşedintele american.

Născut pe 17 octombrie 1972, Marshall Bruce Mathers III – cunoscut sub numele Eminem – şi-a început cariera în 1987. Este primul artist rap care a câştigat un premiu Oscar. Acesta a fost distins, în 2002, cu trofeul Academiei de film americane pentru piesa „Lose Yourself”, la categoria „cel mai bun cântec original”. În plus, Eminem a fost recompensat cu şapte premii Grammy şi a lansat opt albume de studio.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×