Emilia Popescu vorbește despre hărțuirea sexuală. E trist

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
02/06/2018, 16:13
Emilia Popescu vorbește despre hărțuirea sexuală. E trist GALERIE FOTO

Emilia Popescu vorbește despre hărțuirea sexuală. E trist prin ce poate trece o actriță. Emilia a vorbit despre hărțuirea sexuală, în cadrul unui interviu acordat pentru Mediafax. Actrița a mărturisit ca nu a interacționat doar cu oameni minunați, ci și cu „altfel” de oameni. Acestia intra în categoria femeilor care au experimentat fenomenul #metoo. Cu toate astea, Emilia Popescu sustine că nu a fost agresată sexual ca alte femei.

“Am întâlnit oameni potriviţi în momente cheie ale existenţei mele, l-am întâlnit pe Moţu Pitiş când am fost foarte tânară astfel încât am intrat în meseria asta pe un cal alb , alături de cei mai mari actori ai României”, sustine Emilia.

Actriţa a comentat mişcarea #metoo și a mărturisit propria experienţă legată de hărţuirea sexuală: “E, chiar monstru nu, chiar monstru nu! Oameni care mi-au făcut “complimente”, sigur. Că s-a întâmplat ceva sau că nu s-a întâmplat ceva, pentru că eu nu am răspuns acestor “complimente”, n-aş vrea să merg atât de departe, poate ca da… Nu , hai monstru nu. Chiar nu. (râde) Oameni normali care şi-au încercat şi ei norocul (râde).”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×