Emil Rengle o face praf pe Brigitte Sfăt, după eliminarea de la Ferma: „Citea Biblia, apoi jignea pe la spate”

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
13/02/2019, 14:11
Emil Rengle o face praf pe Brigitte Sfăt, după eliminarea de la Ferma: „Citea Biblia, apoi jignea pe la spate” GALERIE FOTO
Emil Rengle o face praf pe Brigitte Sfăt, după eliminarea de la Ferma

Emil Rengle o face praf pe Brigitte Sfăt, după eliminarea de la Ferma. Emil nu a mai rezistat după ce a devenit a doua vedetă care părăsește competiția și a făcut o dezvăluire neașteptată despre Brigitte Sfăt, despre care a spus că ar fi ipocrită.

Fostul concurent de la Ferma a plecat cu șanse mari la câștigarea competiției, însă a surprins pe toată lumea în momentul în care s-a numărat printre primii concurenți eliminați. Emil Rengle a mărturisit că nu doar condițiile vieții de la țară l-au pus în dificultate în cadrul emisiunii Ferma, ci și concurenții alături de care a luat startul în reality show-ul de la Pro TV. Rengle a povestit în emisiunea lui Măruță că unii dintre participanți nu au fost deloc bine intenționați.

Emil Rengle o face praf pe Brigitte Sfăt, după eliminarea de la Ferma

Emil Rengle a spus că Brigitte Sfăt ar avea un comportament bipolar și ar fi obișnuit să îi jignească pe concurenți chiar și după momentele în care citea din Biblie. „Unele persoane au manipulat în Ferma. Nu am simțit asta, probabil că am fost puțin naiv. De exemplu, am fost surprins de personajul lui Brigitte. Am apreciat foarte mult că Brigitte avea nevoie de un moment să citească Biblia, dar după, în testimonial, vedeam cum îi judeca pe alții, ba chiar îi jignea pe la spate. Acesta este un mic exemplu. Eu nu o judec pe Brigitte. Mi-au plăcut, în schimb, Remus și Marius, cei doi Ninja”, a declarat câștigătorul ediției de anul trecut a emisiunii Românii au Talent.

Brigitte Sfăt, în cadrul emisiunii Ferma
Brigitte Sfăt, în cadrul emisiunii Ferma

Emil Rengle a fost eliminat din Ferma în urma unui duel cu Jorje, care l-a învins la proba fierăstrăului. Tânărul avea în plan ca, în cazul în care ar fi câștigat marele premiu la Ferma, să ofere banii unei organizații care sprijină tinerii dependenți de droguri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×