Elevă înjunghiată chiar în cancelarie, sub ochii mamei sale!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
30/03/2018, 18:06
Elevă înjunghiată chiar în cancelarie, sub ochii mamei sale!

Întâmplare sângeroasă chiar în cancelaria unei şcoli din Vaslui! O elevă de 14 ani a fost înjunghiată vineri, 30 martie, în cancelaria şcolii în care aceasta învaţă. Agresorul este un tânăr de 24 de ani, care ar fi prietenul fetei. Eleva a fost rănită la mâna stângă, în prezenţa mamei sale.

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce, înarmat cu un cuţit, a pătruns într-o şcoală din comuna Oşeşti, unde a ameninţat o elevă, pe mama acesteia şi pe o profesoară şi a rănit minora cu cuţitul în zona mâinilor, informează Agerpres. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare, loviri sau alte violenţe şi port fără drept de obiecte periculoase.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore

„În fapt, bărbatul s-a deplasat în data de 29 martie la o unitate şcolară din comuna Oşeşti unde minora se afla la cursuri. Acesta a pătruns în unitatea şcolară având un cuţit asupra lui şi a ameninţat cu acte de violenţă minora, precum şi pe mama acesteia şi un cadru didactic. De asemenea, acesta i-a provocat minorei leziuni la mâna stângă. Ulterior, folosindu-se de ameninţări a determinat minora să îl însoţească prin pădure, spre satul Pădureni, comuna Oşeşti. Cei doi au fost găsiţi de poliţişti la domiciliul unei rude a bărbatului. Minora a fost internată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar bărbatul a fost reţinut, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive”, se arată într-un comunicat de presă remis vineri de IPJ Vaslui.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×