Elena Udrea, primele declaraţii după ce a pierdut unul dintre gemeni: ”Când viaţa îmi era destul de complicată…”

Raluca Ogaru   
în Reality show
29/03/2018, 12:19
Elena Udrea, primele declaraţii după ce a pierdut unul dintre gemeni: ”Când viaţa îmi era destul de complicată…” GALERIE FOTO
Fosta ”blonă de la Cotroceni”, Elena Udrea, a pierdut unul dintre gemenii pe care îi purta în pântece, însă nu se lasă, iar astă a vorbit pentru prima dată despre acestă traumă. Medicii au asigurat-o că va fi bine, deşi asta spuneau şi la ultimul control de pe 1 martie.
 
”Aşa a vrut Dumnezeu. A vrut să fie unul singur acum, aşa că sunt liniştită. Aşa cum a vrut să fac acest copil acum, când nu era prioritatea mea, când viaţa îmi era destul de complicată şi totuşi s-a întâmplat totul în nici o lună. Acum trebuie să stau în pat încă o perioadă pentru a preveni orice risc.
 
Evident că nu am fost pregătită pentru un astfel de moment, învăţ lucrurile necesare în fiecare zi. Sarcina nu este ceva pentru care ai nevoie de doctorat, dar sunt situaţii pe care ştii să le previi ori la care să ştii cum să reacţionezi, aşa că m-am pus pe studiat.
 
Mă simt bine acum, sarcina evoluează normal după momentul în care am pierdut unul dintre copii. M-am simţit foarte bine la început şi cred că am exagerat cu efortul, ignorând recomandările medicilor, am călătorit, am cărat bagaje, am făcut mişcare. Medicii de aici s-au mirat de situaţia mea”, a spus Elena Udrea în cadrul unei emisiuni televizate.
 

Elena Udrea a pierdut unul dintre gemenii pe care îi aşteaptă împreună cu iubitul ei

Vestea că Elena Udrea a fost cerută de soţie a devenit publică în iunie 2017. Fostul ministru al Turismului nici nu a confirmat, nici nu a infirmat informaţia, ci le-a spus jurnaliştilor că îi va chema la nuntă dacă va fi cazul. „Astăzi mă întrebaţi? Vai de mine, aduceţi maşina! Vă chem la nuntă, dacă e cazul!”, a reacţionat Elena Udrea după ce s-a scris în presă că a primit inelul de logodnă de la fostul manechin Adrian Alexandrov.
 
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×