Elena Udrea, foarte greu de adus în țară! Fiul lui Ion Dolănescu a spus care este motivul!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
23/05/2018, 10:38
Elena Udrea, foarte greu de adus în țară! Fiul lui Ion Dolănescu a spus care este motivul! GALERIE FOTO

Fiul lui Ion Dolănescu a dat detalii esențiale despre Elena Udrea, aflată în Costa Rica! Dragoș Dolănescu, ales deputat în Costa Rica, a declarat că statul român are șanse minime să o poată aduce în țară pe fostul ministru al Turismului, mai ales dacă aceasta va naște peste hotare. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

”Nu le cunosc pe Elena Udrea și Alina Bica. Nu am contact cu ele. Le-am văzut la televizor. Elena Udrea nu are statut de azilant în Costa Rica(…). Copilul care se va naște va deveni cetățean costarican, atunci nu văd posibilitatea ca statul să rupă legătura dintre mamă și fiu. S-ar complica mult lucrurile”, a spus fiul regretatului interpret de muzică populară Ion Dolănescu.

Elena Udrea, greu de adus în țară, mai ales după ce va naște în Costa Rica

Vă reamintim că Elena Udrea este stabilită, pentru o perioadă, în Costa Rica. În ultimul interviu acordat pentru Antena Stars, fostul ministru a mărturisit că își dorește foarte mult să revină în țară și speră să aibă parte de o judecată corectă. Despre sarcină, fosta blondă de la Cotroceni a declarat că și-ar dori foarte mult să nască în România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×