Însărcinată cu gemeni, Elena Udrea a anunţat în ce condiţii se întoarce în România

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
18/02/2018, 15:24
Însărcinată cu gemeni, Elena Udrea a anunţat în ce condiţii se întoarce în România

Supranumită cândva „blonda lui Băsescu”, subiect de nesfârşite controverse, de la stadioanele în pantă la procesele în instanţă pentru finanţarea ilegală a fostului PDL sau gestionarea fondurilor din Gala Bute, Elena Udrea face astăzi deliciul tabloidelor, întrucât a renunţat la cariera politică.

După divorţul de Dorin Cocoş şi o etapă neagră în care a fost la închisoare, pare să răsară soarele şi pe strada Elenei Udrea. Blonda este însărcinată cu gemeni. „Sarcina evoluează bine, este gemelară, deci sunt doi băieţi”, declară Udrea.

Pentru că toată lumea stă cu ochii pe nesfârşitele sale procese, s-a aflat şi că fosta consilieră prezidenţială a plecat din ţară, mai exact în Grecia, dar apoi se pare că a ajuns în Costa Rica, unde „activează” ca avocat o bună amică de politică şi… shopping, Alina Bica, fost demnitar cel puţin la fel de controversat. „Costa Rica este o ţară frumoasă şi prietenoasă. Am găsit nişte vechi cunoştinţe care ne-au arătat locuri foarte frumoase. Am văzut capitala. De obicei nu dau socoteală de ce plec din ţară, dar când lucrurile par ascunse dau naştere la tot felul de scenarii”, afirmă Udrea.

Ca să nu mai lase „scenarita” să contamineze opinia publică, fostul ministru a spus că va avea doi copii şi că „dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×