Elena Preda, soția lui Sonny Flame, poze sexy! Bruneta te lasă fără respirație!

Sandra Popescu   
în Femei frumoase
09/07/2018, 14:09
Elena Preda, soția lui Sonny Flame, poze sexy! Bruneta te lasă fără respirație! GALERIE FOTO

Elena Preda, soția lui Sonny Flame, adoră să facă poze sexy. Imaginile, postate pe rețelele de socializare, i-au înfierbântat rău pe fanii frumoasei partenere a artistului.

Recent, Sonny Flame a scos un HIT care este la modă vara aceasta, ”Prinț și cerșetor”, alături de Connect-R. Melodia pare să îl propulseze pe artist pe primele locuri în topuri, de parcă nu ar fi fost destul de invidiat până acum. Frumoasa lui soție a sucit mințile multor colegi de breaslă de-ai lui Sonny Flame.

Elena Preda, soția lui Sonny Flame, poze sexy

Elena Preda, soția lui Sonny Flame, a postat pozele sexy pe internet, acolo unde are sute de mii de fani. De fiecare dată, primește o mulțime de complimente. Are și de ce. Deși e mama unei fetițe. Elena arată demențial. Bine, ea recunoaște în schimb că a apelat și la chirurgia estetică pe ici, pe colo.

Elena Preda, soția lui Sonny Flame, face videochat

Cu așa un trup, imediat a fost luat la bani mărunți și trecutul Elenei Preda. Cancan.ro a scris că aceasta ar face videochat, iar soțul ei nu a dezmințit informația. “Eu știu ce face Elena. Ea nu se culcă cu bărbați, face asta pentru bani. Nu trebuie să se justifice în fața nimănui, fiecare e liber să facă ce vrea”, a declarat Sonny Flame pentru sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×