Elena Merișoreanu, supărată pe colegii care nu au venit la înmormântarea Ionelei Prodan

în Stiri mondene
20/04/2018, 12:54
Elena Merișoreanu, supărată pe colegii care nu au venit la înmormântarea Ionelei Prodan GALERIE FOTO

Elena Merișoreanu este foarte supărată pe colegii care nu au venit la înmormântarea Ionelei Prodan. Artista susține că a fost la căpătâiul regretatei cântărețe de muzică populară, de la început până la final, însă puțini artiști care susțin că au ținut la Ionela Prodan au venit să își ia rămas bun de la ea.

“Eu din clipa în care a dus-o la capelă am stat până s-a închis capela. Am fost foarte dezamăgită azi, am crezut că soliştii care nu au fost să îşi ia rămas bun de la coleaga noastră vor veni astăzi. Am rămas dezamăgită că au fost foarte puţini. Pe Ionela Prodan o ştiu de când aveam 19 ani. O cunosc de când s-a cunoscut cu Traian Tănase, la toate evenimentele din familie am fost alături. A rămas un gol că am pierdut o colegă şi o prietenă. Mi-a adus multă bucurie în suflet prin vorbele ei, să ştiţi că Ionela Prodan a plecat împăcată că şi-a văzut fetele la casele lor. O felicit pe Anamaria Prodan că a stat cu ea de când a adus-o la capelă până când a condus-o pe ultimul drum. Ionela Prodan a trecut prin multe încercări cu credinţă şi demnitate”, a declarat Elena Merișoreanu în cadrul unei emisiuni tv.

Elena Merișoreanu spune că Ionela Prodan i-a ajutat pe toți colegii

Înainte ca Ionela Prodan să înceteze din viață, Elena Merișoreanu spunea că artista i-a ajutat pe toți colegii ei de breaslă, de-a lungul timpului. Este lesne de înțeles acum de ce Elena Merișoreanu a fost atât de dezamăgită când a văzut cât de puțini artiști au venit să o vadă pentru ultima oară.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×