Elena Merișoreanu și-a văzut moartea cu ochii! Ce a pățit artista în drum spre mare!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
04/05/2018, 09:42
Elena Merișoreanu și-a văzut moartea cu ochii! Ce a pățit artista în drum spre mare!

Cunoscuta cântăreață de muzica populară Elena Merisoreanu și-a văzut moartea cu ochii! Artista a rămas fără frână pe Austostrada Soarelui! Doar norocul și priceperea prietenei sale care se afla la volan au făcut să nu se întâmple o tragedie, mai ales că autostrada era aglomerată.

„Am rămas pe autostrada Soarelui. Eram aproape de Feteşti. Mai aveam vreo 50 de kilometri. Era atât de cald şi la un moment dat i-am zis să meargă puţin mai repede că îmi curge fardul. O vedeam că se schimbă la faţă. La un moment dat s-a oprit, s-a blocat volanul şi zice: nu mai avem frâne, dar nu ţi-am spus.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Elena Merișoreanu și-a văzut moartea cu ochii, pe autostradă

Mi-am dat seama că eram la un pas de moarte. Parcă Dumnezeu a vrut… după vreo 20 de minute a venit platforma. Mi-am văzut moartea cu ochii! Am urcat cu maşina pe platformă. Dacă îl prindea pe şofer îi lua carnetul”, a povestit Elena Merişoreanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×