Elena Merișoreanu, reacție despre Nicolae Botgros și idila lui cu colega sa de breaslă

Elena Merișoreanu a reacționat la cele auzite din presă, legat de idila dintre Nicolae Botgros și o colegă din breasla sa. Cântăreața de muzică populară a comentat acest subiect în cadrul postului România TV. Punctul său de vedere a fost tăios și clar. Din cele declarate, Elena Merișoreanu admite că e posibil să fie reală povestea de dragoste dintre Nicolae Botgros și mai tănâra lui colegă, cu care-și împarte scena. ”Nicolae Botgros este un bărbat care arată foarte bine”, a declarat artista. De asemenea, a completat și cu  o replică ce vizează copilul acestora, spunând că acesta nu are nicio vină și nu are de ce să sufere. ”Copilul nu are nicio vină fiindcă a venit pe lume. Să-i de Dumnezeu putere să meargă mai departe”, a declarat cântăreața. Conform spuselor ei, singura care a avut de suferit a fost soția dirijorului. ”Soția a fost sigur foarte afectată. M-am întâlnit cu ea, mai demult, înainte de aventură, nu se simțea prea bine. Avea unele probleme de sănătate, Dar sunt onvinsă că l-a iertat acum. Sunt problemele lor, le vor rezolva așa cum știu”, a mai spus vedeta pentru România Tv.

Elena Merișoreanu nu a fost singura care a reacționat la aflarea veștii!

Ana Dabija, presupusa amantă a lui Nicolae Botgros, alături de el și alți colegi de breasclă

Se pare că vestea cum că Nicolae Botgros ar avea un copil cu o femeie mult mai tânără decât el a răsunat prima dată în Republica Moldova, loc din care vine acesta. Iar, după ce toată situația s-a extins, mai multe voci au ieșit să spună adevărul. O sursă in lumea muzicii a admis că ”toată Moldova” știe despre relația lui secretă, doar că se feresc să vorbească despre asta.

Pe lângă aceasta, potrivit Click.ro, și Dumitru Gușevatii, soțul amatei maestrului, a comentat în concordanță cu sursa de mai sus. ”Mi-a spus că este copilul lui Botgros. Ei au o relaţie de ani buni, iar în anul 2015 i-am prins împreună. Am iertat-o pe soţie atunci, pentru că avem doi copii împreună, iar pentru mine familia contează foarte mult. Chiar l-am rugat frumos şi omeneşte pe domnul Botgros să ne dea pace şi să ne lase să ne creştem copilaşii împreună. Însă nu s-au ţinut de cuvânt. Eu vreau să uit tot. Avem 15 ani de căsătorie, am trăit, dar nu am ştiut cu cine trăiesc”, a spus soțul mai tinerei partenere de viață a dirijorului.