Elena Merișoreanu a rămas fără bani din cauza ANAF! Ce a pățit artista

Claudiu Ilie  
înStiri mondene
10/02/2019, 16:36
Elena Merișoreanu a rămas fără bani din cauza ANAF! Ce a pățit artistaGALERIE FOTO
Elena Merisoreanu s-a trezit cu conturile blocate din cauza unei datorii foarte vechi

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu s-a trezit cu conturile blocate de ANAF! Artista a rămas șocată atunci când a văzut că nu mai are niciun ban pe card. Mai mult, a aflat că are o datorie din anul 1982, despre care nu știa nimic și nici nu a fost vreodată informată!

”Iau cardul pe care nu l-am mai folosit de anul trecut din octombrie cu bani de la spectacole și plec cu nepoata acum câteva zile să mergem la cumpărături. Aveam o sută și ceva de lei și am zis că mai scord de pe card. Mergem la mall și am zis că iau bani de pe card. S-a dus nepoata să scoată bani de pe card, iar eu am rămas în mașină. După câtva timp, mă sună „mamaie nu ai niciun leu, mamaie nu e nimic”. I-am zis nepoatei că nu știe ea să umble și m-am dus eu. Închid mașina și mă duc eu la bancomat. Așa era, nu aveam niciun ban, deși trebuia să am bani de la concerte, de la Creidam, de la toate spectacolele mele”, povestește artista.

Elena Merisoreanu s-a trezit cu conturi blocate din cauza unei Dacii pe care a vândut-o ăn anul 1982

Elena Merișoreanu a cerut ajutorul unui angajat al băncii. ”Angajatul băncii a fost foarte drăguț și m-a primit, deși mai avea puțin și închidea. Mi-a cerut cartea de identitate și a făcut el niște cercetări, după care mi-a spus că am poprire pe toate conturile, din cauza unei datorii pe care o am la Fiscul de la sectorul 2, unde eu nu mai stau de 40 de ani”, a povestit Elena Merişoreanu la România TV.

Elena Merisoreanu conturi blocate
Elena Merisoreanu are conturile blocate din cauza unei Dacii 1300

”În anul 1982 am vândut o mașină, nu e radiată. Acum 4 ani am primit o scrisoare în care mi-a zis să le fac o vizită la Fisc. Nici nu mai trăiesc oamenii ăia la care am radiat-o trebuie să o scot din circulație, durează până îmi deblochez conturile, dar nu le las banii nici daca mor, mai bine îi dau la niste copii”, a povestit Elena Merișoreanu.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×