Elena Merișoreanu a fost înșelată de soț

Maria P   
în Stiri mondene
18/05/2018, 17:55
Elena Merișoreanu a fost înșelată de soț

Elena Merișoreanu a fost înșelată de soț! Îndrăgita artistă de muzică populară a recunoscut totul în cadrul unei emisiuni TV. Cântăreața a mărturisit că soțul ei a înșelat-o.

Soțul Elenei Merișoreanu a înșelat-o cu o altă artistă de muzică populară

Ceea ce este și mai șocant este faptul că soțul Elenei Merișoreanu a înșelat-o cu o colegă de breaslă. Artista nu a dorit să facă public numele colegei sale, care a trădat-o și a avut o aventură cu soțul său. Mai mult decât atât, Elena a rămas prietena cu femeia care i-a „furat” soțul.

„Eram măritată, aveam prima fetiţă şi el a plecat cu altă colegă de a mea. Am aflat cine este, dar nu o să spun. Când m-a văzut, ea fugea prin teatru să nu dea ochii cu mine. Şi am văzut-o într-o dimineaţă şi am luat-o în braţe, am chemat-o la mine, la masă. O chem la mine acasă şi când ajunge, eram doar noi două. Iau un cuţit şi îi spun aşa: «Ascultă, ori îmi spui ce s-a întâmplat, ori te tai bucăţi şi te arunc în Dâmboviţa». S-a ridicat şi mi-a spus: «dacă nu ţi-l luam eu, ţi-l lua alta». Şi azi suntem prietene, nu i-am reproşat nimic, niciodată, bărbatului. Cele mai frumoase momente le-am trăit când mi-au venit pe lume primii nepoţi.”, a declarat Elena Merişoreanu, în cadrul unei emisiuni TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×