Elena Ionescu va scăpa de acnee până la botezul fiului ei! ”Pe 28 o să avem o altă Elena”

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
16/10/2018, 20:46
Elena Ionescu va scăpa de acnee până la botezul fiului ei! ”Pe 28 o să avem o altă Elena” GALERIE FOTO
Elena Ionescu va scăpa de acnee până la botezul copilasului ei!

Cântăreața Elena Ionescu este una dintre milioanele de oameni care suferă de acnee, însă, va scăpa aceasta de ea până la botezul fiului ei? Din spusele artistei, pe data de 28 octombrie, când va avea loc creștinarea micuțului ei, ”o să avem o altă Elena”. Pe parcursul anilor, de când este în ochii presei, s-a discutat în nenumărate rânduri despre problema tenului ei, dar și despre o rezolvare a lui. În anul 2016, informațiile din presă despre acneea acesteia erau cât se poate de pozitive. Pe atunci, fosta componentă a trupei Mandinga își descoperise cauza problemei ei și anume: un stafilococ auriu.

Pentru a scăpa de el a urmat un tratament cu antibiotic care, pentru o perioadă, o scăpase de micile imperfecțiuni. Însă, se pare că ele s-au întors. În prezent, artista recurge la anumite ”tratamente minune” pentru a fi fresh la botezul copilului ei. Elena Ionescu și-a arătat entuziasmul pentru schimbările promise de medicul estetician, de a-i aduce tenul la un aspect normal, în cadrul unei emisiuni televizate.

Elena Ionescu scapa de acnee până la botezul fiului ei
Elena Ionescu ținându-și fiul în brațe

Elena Ionescu va scăpa de acnee până la botezul copilului ei! ”Abia aștept să văd rezultatul final”

Ba chiar aceasta a explicat că procedura nu implică niciun disconfort, ci din contră. ”Este fără niciun fel de disconfort, este o relaxare și abia aștept să văd rezultatul final. Așa că, pe 28, o să avem altă Elena”, a declarat Elena, în cadrul unei emisiuni TV.

Totodată, medicul care se va ocupa de tenul vedetei, o asigură că îi va face fața să arate ”ca o coală de hârtie”. ” Eu am spus că la botez, Elena va afea fața ca o coală de hârtie. (…) După fiecare procedură pe care i-am făcut-o, s-a machiat. Nu a avut niciun fel de contraindicație”, a spus medicul fostei componente al trupei Mandinga.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×