Elena Ceauşescu întorcea toate privirile la plajă. Nu avea nicio problemă în a-şi arăta PĂRŢILE INTIME pe care doar tovarăşul Nicolae Ceauşescu le vedea

Iuliana Spirache   
în Monden
02/12/2016, 10:30
Elena Ceauşescu întorcea toate privirile la plajă. Nu avea nicio problemă în a-şi arăta PĂRŢILE INTIME pe care doar tovarăşul Nicolae Ceauşescu le vedea GALERIE FOTO

Deşi au murit în urmă cu mai bine de 27 de ani, intămplările şi trecutul cuplului Elena şi Nicolae Ceauşescu stîrnesc şi astăzi interesul.

Imaginile cu Elena Ceauşescu în contum de baie fac şi acum ravagii în rîndul internauţilor.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI

Nicolae Ceauşescu era foarte tradiţionalist şi prefera să-şi facă concediul la Neptun, acolo unde se muta cu toată familia. Din iulie până în septembrie, vacanţa cuplului Ceauşescu la mare devenise o adevarată tradiţie nu numai de familie cât şi de partid. Dictatorul îşi invita mai toţi miniştrii împreună cu familiile să-l acompanieze îmbinând astfel discuţiile lungi de stat cu momentele de relaxare. Nimeni nu apuca să se plictisească, prima zi de concediu începea cu meciul de volei, echipele se alcătuiau din mai tinerii demnitari şi aghiotanţii lor. Erau însă şi momente în care jocul se transforma în instrucţie, Nicolae Ceauşescu, ca un adevărat conducători de oşti, nu scăpa ocazia să le arate cine este şeful şi pe terenul de joc. Cu toate astea, el se amuza copios când vedea pe ceilalţi speriaţi şi stresaţi.

În timp ce bărbaţii jucau volei, nevestele bârfeau, jucând cărţi şi rummy, iar când soarele ardea cu putere îi împingea pe toţi către apa rece a Mării Negre. Când tovarăşa ieşea din cameră în costumul de baie demnitarii întorceau capul, dar cu frica să nu fie surprinşi de tovarăşul Nicolae. Mulţi dintre ei nu aveau curajul să ridice ochii din pământ. Cuplul prezidenţial Nicolae şi Elena Ceauşescu a fost surprins de nenumărate ori în ipostaze fericite, iar cea din urmă nu ezita să-şi arate corpul pe plajele din Neptun.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×