GALERIE FOTO. Fiica lui Traian Băsescu susţine că a fost hărţuită sexual de antrenorul personal!

Filon Stan   
în Galerie foto
25/10/2017, 13:02
GALERIE FOTO. Fiica lui Traian Băsescu susţine că a fost hărţuită sexual de antrenorul personal! GALERIE FOTO

Fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu, scandal monstru la sala de fitness unde merge. Mezina familiei Băsescu susţine că antrenorul ei personal a hărţuit-o sexual! De partea cealaltă, bărbatul spune că nici ea nu este „uşă de biserică”. EBA a depus o plângere oficială, povestindu-le celor din conducerea clubului la care mergea tot ceea ce s-ar fi întâmplat între ea şi bărbatul respectiv. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Antrenorul de fitness acuzat că ar fi hărţuit-o sexual pe Elena Băsescu afirmă, la rândul lui, că nici aceasta nu a fost uşă de biserică, intrând în joc, pentru a se plânge, în cele din urmă, conducerii, pe nedrept, scrie Cancan. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

Elena Băsescu hărţuită sexual! Fiica preşedintelui nu este la primul scandal

Într-un final, s-a luat o decizie radicală, încercând să se înăbuşească acest scandal încă din faşă, astfel că bărbatul a fost concediat. Nu este pentru prima dată când EBA stârneşte un scandal în care pică la mijloc bărbaţii din jurul ei, fiindcă, în urmă cu ceva vreme, a fost acuzată că a reuşit să strice relaţia cu o bună prietenă a ei, Giulia, aruncând acuzaţii care au creat rumoare la vremea respectivă.

„Este modus-ul operandi tipic al Elenei. La ea se dau toţi, toată lumea o vrea, cu cât sunt unii mai apropiaţi, brusc, îi acuză, şi creează un mega tămbălău. E expertă în haos. A făcut-o de multe ori. De cele mai multe ori am crezut că are fantasme. Pentru că povestea atât de convingător, încât nu aveai cum să nu crezi”, a spus un apropiat al Elenei Băsescu pentru Cancan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×