O ţine ascunsă de ochii lumii, chiar dacă trăiesc o poveste de dragoste ca în poveşti! Cum arată soţia lui Mihai Morar

Raluca Ogaru   
în Reality show
16/04/2018, 17:09
O ţine ascunsă de ochii lumii, chiar dacă trăiesc o poveste de dragoste ca în poveşti! Cum arată soţia lui Mihai Morar GALERIE FOTO

S-au cunoscut în anii studenţiei, a urmat o perioadă în care au fost doar amici, apoi fiecare a fost implicat în câte o relaţie. Ironia sorţii a făcut să rămână singuri, în acelaşi timp, şi având în vedere că se cunoşteau destul de bine şi se înţelegeau de minune, nu a fost mult până la o relaţie. După numai 6 luni, au decis să se căsătorească, iar viaţa le-a demonstrat că nu s-au înşelat, chiar dacă s-au grăbit.

Chiar dacă el a devenit celebru între timp, asta nu a schimbat cu nimic relaţia dintre cei doi. Cu toate acestea, Mihai Morar apare rar însoţit de soţie la evenimentele mondene, deşi are cu cine se mândri. Soţia lui este o femeie frumoasă, blondă, cu o talie de invidiat, cu toate că a născut gemeni, aşa cum puteţi remarca în galeria foto de mai sus.

“M-am hotărât să mă însor după două luni de relaţie. Ne cunoşteam, eram colegi la radio şi ştiam ce fel de fată este. Am studiat-o din umbră şi i-am făcut povestea. La început, fiecare era implicat într-o altă relaţie, dar s-a întâmplat ca, în acelaşi timp, să se rupă ambele relaţii. Eu, trezindu-mă singur, văzând că şi ea este singură, am decis să fim împreună”, povestea Mihai Morar, acum ceva timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×