De ce gest nebun a fost în stare un fan al lui Real Madrid din Arad, după eşecul din El Clasico

Sorin Dumitrescu  
înEl Clasico
25/12/2017, 15:59
De ce gest nebun a fost în stare un fan al lui Real Madrid din Arad, după eşecul din El ClasicoGALERIE FOTO

Real Madrid a suferit o teribilă umilinţă cu două zile inainte de Crăciun, pe propriul stadion, în faţa rivalului tradiţional FC Barcelona, pierzând la scor de neprezentare. Evident, numeroşii fani ai galacticilor au fost deosebit de afectaţi de eşec şi foarte supăraţi pe propriii jucători. Dar nu numai suporterii din Madrid nu au mai avut parte de un Crăciun fericit, ci şi în România au existat cazuri în care supărarea a fost atât de mare, încât a dus la gesturi şocante şi cu urmări aproape de tragedie.

Un bărbat în vârstă de 70 de ani din Arad a aruncat o sticlă de diluant în sobă dupa înfrângerea Realului cu Barcelona. Aproape toată casa a ars, însă pompierii au ajuns la timp şi au stins focul.Bătrânul era luat în întreţinere de o altă familie.Totul s-a întâmplat chiar în ajunul Crăciunului, în jurul orei 13.00 când, negru de supărare, bătrânul de aproximativ 70 de ani, s-a închis în locuinţa situată pe strada Ion Creangă, a luat un bidon de diluant pe care îl folosea la aprinderea focului şi l-a aruncat în sobă.
 
Văzând că un fum negru iese dinspre casa bătrânului, femeia care l-a luat în întreţinere pe bătrân şi care locuieşte la doar câteva case distanţă, a venit să vadă ce s-a întâmplat.
Până la sosirea pompierilor, familia femeii a reuşit să spargă uşa locuinţei şi să îl scoată pe bătrân din incendiu înainte ca acesta să fie rănit. Pompierii au intervenit la faţa locului cu o autospecială şi au reuşit să stingă vâlvătaia înainte ca aceasta să cuprindă întreaga locuinţă, scrie ghidularădean.ro.
 
Bătrânul se află în afara oricărui pericol. Întrebat de oamenii legii şi de către cei care îl au in grijă, bărbatul a spus că este conştient de ce a făcut şi că nu regretă fapta. Mai mult, spune că ar fi vrut sa moară, să nu mai ştie de umilinţa prin care a trecut echipa favorită. Bătrânul piroman se va alege cu dosar penal pentru distrugere şi cel mai probabil va fi supus unei expertize psihiatrice.
Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×