Ei sunt părinţii care au murit după ce au plonjat cu maşina în Olt! Ce poveste tragică

Raluca Ogaru   
în Reality show
02/04/2018, 11:51
Ei sunt părinţii care au murit după ce au plonjat cu maşina în Olt! Ce poveste tragică
În maşină, erau mama, tatăl şi fetiţa. Din cauza vitezei, autoturismul a părăsit partea carosabilă şi a plonjat în râul Olt.
Mama este  Mariana Lascu, în vârstă de 46 de ani din Râmnicu Vâlcea. Bărbatul care conducea este tatăl fetiţei, în vârstă de 53 de ani. Mariana Lascu este asistent maternal profesionist şi o avea pe Andreea în plasament încă de când era mică. Tot soţii Lascu l-au crescu şi pe fratele Andreeei, care acum are 20 de ani şi este plecat în străinătate.
Copila a supravieţuit datorită unui trecător, însă ai ei nu au reuşit să se salveze. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 10 pe DN 7, Râmnicu Vâlcea- Brezoi. Cei doi soţi şi fiica lor în vârstă de 13 ani se îndreptau spre casă, când la kilometrul 207 maşina lor a plonjat 25 de metri în hău şi s-a oprit în apele Oltului.
Imediat după accident a urmat o misiune dramatică de salvare. La faţa locului au fost trimişi pompieri, medici şi poliţişti. Până să ajungă aceştia un bărbat a reuşit să o ajute pe copilă.
În timp ce copila era transportată de urgenţă la spitalul din Vâlcea, salvatorii au încercat să-i ajute părinţii.
Deşi au stat mult timp în apă, medicii au încercat să îi resusciteze sperând într-o minune.
La faţa locului s-au oprit mai mult şoferi dar şi oameni care stau în zonă. Cu toţii povestesc că locul este extrem de periculos. Din curbă lipsesc parapeţii din beton distruşi de intemperii.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×