Ea este rivala lui Brigitte Sfăt! Erau împreună în momentul incidentului din weekend

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
28/05/2018, 14:06
Ea este rivala lui Brigitte Sfăt! Erau împreună în momentul incidentului din weekend GALERIE FOTO
Ea este rivala lui Brigitte Sfăt! Bruneta și Ilie Năstase erau împreună în momentul incidentului din weekend.
Ea este rivala lui Brigitte Sfăt! Bruneta și Ilie Năstase erau împreună în momentul incidentului din weekend. Ilie Năstase a trecut prin clipe grele la sfârșitul săptămânii trecute. I-a fost suspendat permisul de conducere, a fost arestat, iar sora sa cea mare a murit. Parcă nimic nu mai merge bine în viața lui Năstase.

Brigitte Sfăt a tunat și a fulgerat!

După momentele grele prin care a fost nevoit să treacă, karma îl lovește din nou.  La iveală au ieșit și alte lucruri pe care Ilie n-ar fi dorit să se afle nici în ruptul capului. După ce au fost făcute publice imaginile de la locul incidentului, Ilie Năstase apare în fotografii alături de o tânără brunetă, care nu este Brigitte. După ce a văzut înregistrările și pozele din media, Brigitte nu a mai suportat și a răbufnit. A făcut public numele brunetei, iar acum toată lumea vrea să afle care este relația sa cu Ilie.
„Sfătoiu Alina. Vă rog să o sunați pe ea. Nu mai vreau să fiu deranjată. Sunt un om liber de azi. Vreau să uit”, a scris Birgitte pe contul său de Facebook.
Ea e bruneta cu care era Ilie Nastase in masina, cand a fost oprit de politie! Brigitte i-a declarat un razboi monstru, dupa ce a vazut imaginile astea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×