Ea este Cristina, tânăra care a eclipsat-o pe Mădălina Ghenea! Imagini bombă cu ea la mare! Costumul de baie, prea mic pentru formele ei perfecte! Galerie FOTO!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
31/08/2017, 03:47
Ea este Cristina, tânăra care a eclipsat-o pe Mădălina Ghenea! Imagini bombă cu ea la mare! Costumul de baie, prea mic pentru formele ei perfecte! Galerie FOTO! GALERIE FOTO

Cristina Buccino este considerată cea mai dorită femeie din Italia în acest moment. Actriţă şi fotomodel, tânăra este comparată în Cizmă cu românca Mădălina Ghenea.

Cristina a devenit cunoscută după ce a apărut în trei filme foarte populare în Peninsulă, dar şi după ce a fost invitată de Cristiano Ronaldo la masa lui într-un restaurant din Ibiza. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Imaginile cu bruneta din vacanţa petrecută în această vară la mare sunt de-a dreptul incendiare şi nu sunt recomandate celor slabi de înger… Costumul de baie, alb şi prea strâmt, a pus în evidenţă toată splendoarea Cristinei!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×