Ea este cea mai frumoasă poliţistă din România! Cum arată în civil!

Ionuţ Cataramă  
înStiri mondene
06/05/2018, 12:45
Ea este cea mai frumoasă poliţistă din România! Cum arată în civil!GALERIE FOTO
Bianca Gugulici este cea mai frumoasă poliţistă din România.

Imaginea cu ea în uniformă a făcut ravagii pe internet de 1 Mai. Ea este cea mai frumoasă poliţistă din România! Cine e şi cum arată în civil?

Bianca Alexandra Tomulescu Gugulici este frumoasa poliţistă care a strâns zeci de mii de aprecieri pe internet după ce imaginea cu ea în uniformă a fost făcută publică de contul oficial de facebook al Poliţiei Române.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ea este cea mai frumoasă poliţistă din România! Cum a ajuns vedetă

Bianca este născută în comuna Nicolae Bălcescu, din judeţul Vâlcea, are 22 de ani, este scorpion şi lucrează în acest moment la una dintre secţiile Poliţiei Capitalei, conform gândul.info.

Tânăra ar fi ajuns imaginea Poliţiei Române, după ce ea însăşi a publicat pe pagina personală de Facebook o imagine în care apărea în uniforma de elev, împreună cu o altă colegă atrăgătoare. Impactul vizual a fost atât de mare încât drumul spre celebritate a fost unul foarte scurt.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×