EXCLUSIV | Am găsit-o pe iubita secretă a lui Florin Salam. Vezi primele şi singurele imagini cu cei doi împreună

in Femei frumoase
12/03/2018, 18:36
EXCLUSIV | Am găsit-o pe iubita secretă a lui Florin Salam. Vezi primele şi singurele imagini cu cei doi împreună GALERIE FOTO

Şi nu ne referim aici la problemele lui cu legea – sau, deopotrivă, cu interlopii – şi nici la viciile faimosului manelist. Ci la viaţa lui amoroasă! Una foarte, foarte tumultoasă, în special după ce Florin şi-a a pierdut-o pe Fănica, prima şi singura lui „Prinţesă”.

Iată însă că, acum, lucrurile nu sunt atât de simple. Potrivit unor surse de mare încredere, celebrul interpret de muzică de petrecere are, de ceva vreme, o relaţie secretă cu o tânără pe nume Iuliana – nume de scenă, Iuliana Sukara – care este, la fel ca şi Salam, manelistă.

Ei se cunosc de ani buni. De prin 2012, mai precis. Când a văzut-o prima dată, Florin a rămas inmărmurit. Asta pentru că Iuliana seamănă foarte mult cu Fănica. Ştiţi la cine mă refer… fosta soţie a lui Florin care a murit acum un deceniu. Florin a iubit-o foarte mult, a suferit la fel de mult şi de asta are o mare slăbiciune pentru Iuliana. Dar, ca să înţelegeţi, ei nu au o relaţie constantă, se mai văd din când în când, dar când se văd, ies scântei„, ne-a declarat o sursă de maximă încredere, bună prietenă a Iulianei Sukara. VEZI IMAGINILE CU CEI DOI ÎMPREUNĂ ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Ştirea MOMENTULUI

Lavinia Pârva, apariție de senzație! A închis gura tuturor cârcotașilor!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.