E cea mai sexy ”războinică” de la Exatlon! ”Majoritatea băieţilor nu mă cred atunci când le spun ce sport practic!”

Raluca Ogaru   
în Femei frumoase
15/02/2018, 16:35
E cea mai sexy ”războinică” de la Exatlon! ”Majoritatea băieţilor nu mă cred atunci când le spun ce sport practic!” GALERIE FOTO

Chiar dacă par firave şi foarte senzuale, fetele au demonstrat că pot da tot ce e mai bun pentru echipă. Este şi cazul Dianei Belbiţă, cunoscută luptătoare de MMA. ”Prinţesa Războinică” a reuşit să învingă luptătoare de renume mondial, însă nici la capitolul frumuseţe nu stă rău deloc, după cum puteţi vedea în GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Puteţi vedea şi latura mai puţin cunoscută a tinerei, care pare să fie foarte apreciată în rândul fanilor emisiunii ”Exatlon”. Aceştia au desemnat-o cea mai sexy ”Războinică”, iar fotografiile noastre stau la baza acestei selecţii.

“Majoritatea baietilor nu ma cred atunci cand le spun ce sport practic. Sau ma provoaca, neintelegand cum o fata poate lupta intr-o cusca. Desigur, am avut si probleme cu o colega de clasa care a spus: „Cainii stau in cusca, nu oamenii!” Acolo, in ring, ma simt bine. Acolo pot sa ma desfasor. Pur si simplu pot sa fiu eu. In ring/cusca, am senzatia ca sunt speciala, ca nu sunt o oarecare”, povestea sportiva într-un interviu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×