E incredibil cum a apărut această blondă ieri, în Bucureşti! În America e la modă, dar în România poate fi considerară vulgaritate

Ionuţ Cataramă   
în Monden
07/05/2017, 22:11
E incredibil cum a apărut această blondă ieri, în Bucureşti! În America e la modă, dar în România poate fi considerară vulgaritate GALERIE FOTO

În acest weekend, la Romexpo a avut loc cea de-a cincea ediţie a East European ComicCon, motiv pentru împătimiţii benzilor animate şi a serialelor şi filmelor cu super-eroi să se costumeze în personajele lor favorite.

Printre invitaţi s-au numărat Nathaniel Buzolic, Craig Parker (actorul cunoscut pentru rolurile din „Lord Of The Rings”, „Spartacus” şi „Reign”), Tom Wlaschiha, cunoscut pentru rolul din „Game of Thrones,” Christopher Judge, cel care l-a interpretat pe Teal’c în serialul „Stargate SG-1”, şi Ellie Kendrick, una dintre cele mai bine cotate actriţe de la Hollywood, care s-a remarcat în producţii ca “Game of Thrones”, “Misfits” sau “The Diary of Anne Frank”.

Interesant este faptul că ediţia din acest an a fost dominată de reprezentantele sexului frumos. Printre remarcate a fost o tânără care s-a costumat în controversata Harley Quinn din „Suicide Squad”, dar şi alte ţinute care au abundat de sex-appeal şi care, deşi sunt la mare modă în America, la noi pot fi considerate vulgare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×