E frumos la mare şi toamna! Vedeta TV, prinsă de paparazzi în timp ce îşi dădea jos bikinii

Ionuţ Cataramă   
în Monden
17/10/2017, 23:36
E frumos la mare şi toamna! Vedeta TV, prinsă de paparazzi în timp ce îşi dădea jos bikinii GALERIE FOTO

Pentru unii, toamna este ca vara! Acesta este şi cazul uneia dintre cele mai sexy femei din lume, care a fost surprinsă de paparazzi zilele trecute, la mare!

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Este vorba despre Liziane Gutierrez, un faimos model din „Ţara Cafelei”. Bruneta a devenit celebră în întreaga lume în urma unui mega-scandal cu starul Chrid Brown – cântăreţul a fost acuzat că a bătut-o în camera unui hotel din Las Vegas, pentru ca mai apoi, în luna septembrie a acestui an, sud-americanca să renunţe la plângerea penală în schimbul unei sume de bani.

Iar zilele trecute, Lizianne a fost surprinsă de paparazzi pe o plajă din Miami. Cea supranumită „Kim Kardashian a Braziliei” şi-a dat jos costumul de baie fără nicio urmă de ruşine, imaginile putând fi văzute în galeria foto de mai sus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×