E doliu la X Factor! Dumnezeu să-l ierte

în Stiri de ultima ora
01/06/2018, 18:12
E doliu la X Factor! Dumnezeu să-l ierte
Doliu in presa

E doliu la X Factor! Dumnezeu să-l ierte Cornel Oancea, cântăreț la trombon și instrumentist care a făcut parte din orchestra lui Brenciu, s-a stins din viață. Juratul Horia Brenciu este în doliu. artistul trece prin clipe grele și a ținut să posteze în media un mesaj emoționant despre Cornel.

“De-a lungul celor 15 ani, fiecare instrumentist cu care am colaborat în orchestra mea a făcut ca profesionalismul și faima acesteia sa cresca. Unul dintre ei a fost si Cornel Oancea, un lord al trombonului. Dragule, îți mulțumesc pentru toți anii petrecuți împreună. Știu că mai aveai multe de cântat… Dumnezeu să te odihnească”, a transmis Horia Brenciu, pe Facebook.

Durere fără margini

Horia Brenciu şi-a pierdut mama la vârsta de 11 ani, iar tatăl său a avut grijă de el şi a decis să nu se recăsătorească niciodată. Când tatăl artistului s-a stins din viaţă, în urmă cu doi ani, a lăsat un mare gol în sufletul lui Horia Brenciu.

„Eu am avut o copilărie foarte șugubeață. N-am stat niciodată la bloc până când m-am mutat la București. Am spart toate vazele și bibelourile din casă. Niciodată n-am fost pedepsit pentru că am spart, asta mi sa părut genial. Mama a dispărut dintre noi când aveam eu 11 ani. Din păcate, tata retrăgându-se din viața noastră la Dumnezeu în urmă cu doi ani de zile a lăsat un mare gol în viața mea și probabil că un gol şi pe strada lui,” a declarat Horia Brenciu despre copilăria sa, într-un interviu difuzat la „Star Matinal”, de la Antena Stars

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×