Drama URIAŞĂ a violatoarei de taximetrişti

Ionuţ Cataramă   
în Monden
09/02/2017, 23:03
Drama URIAŞĂ a violatoarei de taximetrişti GALERIE FOTO

Luminiţa Perijoc, care a devenit celebră după ce a fost acuzată de viol de către un taximetrist, are mari probleme în dragoste. Luminiţa Perijoc are o relaţie cu un prosper om de afaceri din Spania, dar o problemă foarte gravă o împiedică să-şi împlinească viaţa. Este vorba despre condamnarea de patru ani cu suspendare pe care a primit-o în România şi care o obligă să revină foarte des în ţară, pentru a semna condica la Poliţie. Acest aspect se pare că nu este deloc pe placul afaceristului spaniol, care ar fi renunţat la ideea de căsătorie.

Luminiţa Perijoc cunoştea o nedorită celebritate în august 2012, după ce un taximetrist din Tulcea a acuzat-o că l-a violat şi l-a tăiat la cap, cu un cuţit. Ulterior, femeia a fost condamnată la patru ani cu suspendare pentru tentativă de omor, în condiţiile în care acuzaţiile de viol nu au putut fi dovedite medico-legal.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Închide ×