Drama prin care trece văduva lui Șerban Georgescu! Ce se întâmplă cu ea la 11 ani de la moartea compozitorului

în Stiri mondene
13/11/2018, 23:08
Drama prin care trece văduva lui Șerban Georgescu! Ce se întâmplă cu ea la 11 ani de la moartea compozitorului GALERIE FOTO

Văduva lui Șerban Georgescu trece printr-o adevărată dramă, la 11 ani de la moartea soțului ei. Femeia a rămas atunci cu un copil de un an și jumătate și cu o mare durere în suflet. Însă, Dumnezeu i-a luat pe o parte și i-a dat pe alta, după cum mărturisește chiar tânăra.

Avea doar 23 de ani când a rămas văduvă, iar asta a marcat-o pentru toată viața. Eniko Georgescu trăiește în continuare o dramă, unii spun chiar un blestem. Eniko își crește în continuare fetița singură, deși acum 5 ani mărturisea că ar vrea să se căsătorească. Era vorba despre un tânăr pe nume Mihai, cu care însă lucrurile nu au mers așa cum ar fi visat.

Drama prin care trece văduva lui Șerban Georgescu, la 11 ani de la moartea lui

De când s-a despărțit de Mihai, văduva lui Șerban Georgescu a rămas singură. Își crește fetița, cu care are o relație specială, și care a împlinit deja 12 ani. Cele două sunt ca două surori, iar Eniko vorbește mereu cu admirație despre fiica sa.

“Este un copil minunat, Dumnezeu a compensat într-un fel, mi-a luat pe de altă parte o persoană dragă și mă refer la soțul meu. Universul știe cum să armonizeze lucrurile ca noi să fim niște oameni puternici, să mergem mai departe. De multe ori, când o văd, îi spun Șerbănica. Este copia lui în miniatură. A trebuit să creștem amândouă, să ne maturizăm amândouă. Eram mici cand s-a întâmplat nefericitul eveniment. Ne-am luat de mâna și am zis: asta e situația, mama, învățăm să trăim frumos amandouă singurele, dar cineva acolo sus ne iubește”, mărturisește Eniko, care este de profesie actriță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×