Dramă pentru tatăl Nicoletei Luciu! Nu mai vede cu un ochi, iar cel de-al doilea este şi el în pericol

Raluca Ogaru  
înReality show
29/03/2018, 13:10
Dramă pentru tatăl Nicoletei Luciu! Nu mai vede cu un ochi, iar cel de-al doilea este şi el în pericolGALERIE FOTO

VEZI aici imaginile cu el!

Tatăl Nicoletei Luciu se confruntă cu o problemă extrem de gravă. După ce a fost diagnosticat în urmă cu mai mulţi ani de cataractă, Ion Luciu a rămas complet fără vedere la un ochi, iar cel de-al doilea este şi el în pericol.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

“Cu primul, ochiul operat, nu mai vad deloc. E degeaba! Le-am zis medicilor sa mi-l scoata de tot si ei au refuzat. Acum a fost atacat si cel de-al doilea si o sa patesc si la asta la fel. In 3 – 4 – 5 luni orbesc, asta mi s-a spus. M-a ajutat Nicoleta cu bani. Mi-a dat 3.000 de lei pentru operatii. Ea a platit tot. Mi-a fost atacat nervul. Eu asa sunt sanatos, nu am nimic, numai ca nu mai vad si o sa fiu orb”, a declarat pentru WOWbiz.ro tatal surorilor Luciu.

Între timp, bărbatul se luptă pentru a obţine un ajutor financiar din partea statului, pentru că este în incapacitatea de a lucra pentru a se întreţine. Până acum a depus mai multe acte, însă Ion Luciu nu a primit nici până acum un răspuns.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×