DRAMĂ! O celebră cîntăreaţă mai are doar cîteva zile de trăit

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
01/03/2016, 19:09
DRAMĂ! O celebră cîntăreaţă mai are doar cîteva zile de trăit

Şi-a dorit să trăiască suficient de mult încât să apuce cea de-a doua aniversare a fiicei sale. Şi a reuşit. Dar Joey Feek, parte a formaţiei de muzică country americană Joey+Rory, mai are doar câteva zile de trăit, a scris soţul acesteia pe blog, scrie CNN, citat de antena3.ro.

„Soţia mea doarme de câteva zile şi corpul ei se stinge rapid. Sora medicală a venit în această dimineaţă şi mi-a spus că Joey va mai fi cu noi doar câteva zile, cel mult”, a scris acesta.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Povestea din ultimii a celor doi soţi e una ce a pendulat între extaz şi agonie.

În 2014, cuplul a anunţat naşterea fetiţei lor, Indiana, numită după statul de naştere al soţului. Imediat după naştere însă, micuţa a fost diagnosticată cu sindromul Down. Câteva luni mai târziu, Joey a aflat că are cancer cervical. În noiembrie, cuplul a decis să pună capăt tratamentului medical, după ce doctorii le-au spus celor doi că nu mai e nimic de făcut. Boala ajunsese în stadiul patru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×