Drama neştiută a Silviei Dumitrescu! Artista suferă de o boală incurabilă! Iată cum arată la 58 de ani

Raluca Ogaru   
în Reality show
11/04/2018, 02:05
Drama neştiută a Silviei Dumitrescu! Artista suferă de o boală incurabilă! Iată cum arată la 58 de ani GALERIE FOTO

Silvia Dumitrescu este una dintre cele mai nonconformiste artiste ale scenei româneşti. În spatele zâmbetului ei şi al entuziasmului pe care îl afişează adesea, artista suferă de o boală incurabilă care i-a transformat viaţa total.

Artista are o boală autoimună, care se manifestă violent la schimbări bruşte de temperatură. Chiar ea a suferit că aceasta este şi cauza pentru care a mai pus câteva kilograme, în ultimii ani. Tot ea a declarat că această boală o aduce în pragul depresiei uneori.

“Am o imunotiroidie. este o boală pe care trebuie să o duc până la capătul vieţii. Nu are niciun leac. Este o boală autoimună. Trebuie să mă împac cu ideea aceasta. Am şi momente când mă simt mai bine, am şi momente când îmi dă bătăi de cap, dar… după cum se ştie, şi acele kilograme în plus pe care le-am căpătat de mult timp sunt din cauza acestui lucru. Tot metabolismul devine mai lent. Şi totul e mai ciudat. reţin lichidele în organism mai mult decât trebuie, deci se îngreunează totul. Sunt momente când nici nu te poţi da jos din pat. N-ai energie, eşti cumva şi într-o mică depresie. Şi se pare că ţi s-au înecat toate corăbiile. Dar nu durează mult lucrurl acesta. Mi se întâmplă acest lucru la schimbări bruşte de temperatură”, a explicat Silvia Dumitrescu într-o emisiune TV.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×