Drama neştiută a Ionelei Prodan! Artista nu şi-a cunoscut niciodată tatăl

Raluca Ogaru   
în Reality show
16/04/2018, 21:55
Drama neştiută a Ionelei Prodan! Artista nu şi-a cunoscut niciodată tatăl GALERIE FOTO

Tatăl Ionelei Prodan a murit  cu doar două luni înainte ca artista să se nască. A fost o durere pe care Ionela Prodan a purtat-o în suflet toată viaţa.

”Tatăl meu a murit înainte cu două luni să mă nasc, iar eu, fiind al treilea copil, am fost cel mai dorit, pentru că eram fată. Înaintea mea s-au născut doi fraţi, unul mai mare cu nouă ani decât mine, celălalt, cu şapte ani, iar ei m-au cam crescut, pentru că mama trebuia să muncească. Am fost obişnuită să cresc cu greutăţile, însă era dureros când pe ceilalţi copii îi strigau mamele lor, iar pe mine nu, pentru că era mereu la muncă.

Una dintre dorinţele mamei a fost ca, după moartea sa, să fim toţi fraţii împreună, iar acum locuiesc în aceeaşi curte cu mine şi cred că mama este împăcată. E foarte important să ai familia aproape, mai ales în momentele grele. Aveam 42 de ani când a murit soţul meu, iar Anamaria m-a îndemnat să-mi refac viaţa, spunându-mi că ea şi Anca nu pot fi întotdeauna lângă mine”, povestea Ionela Prodan pentru revista Taifasuri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×