Drama Cristinei Bălan! ”A fost sfătuită să întrerupă sarcina!”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
30/05/2018, 19:18
Drama Cristinei Bălan! ”A fost sfătuită să întrerupă sarcina!” GALERIE FOTO
Cristina Balan a vorbit despre drama prin care a trecut

Cristina Bălan a povestit deschis trauma prin care a trecut și care încă mai continuă, dar căreia pare să-i facă față cu brio, cu multă căldură și iubire! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

„Nu ţin minte să îmi fi făcut griji în sarcină, am citit desigur că sunt predispusă la naştere prematură, dar nu m-am gândit că mi se va întâmpla mie treaba asta. În luna a şaptea devenisem nerăbdătoare, am mers la înot, îmi doream să nu simt că e o tonă pe picioarele mele„, îşi aminteşte artista. Totul era perfect, era fericită pentru că urma să aducă pe lume gemeni, dar un control de rutină i-a adus cea mai mare lovitură a vieţii.

Drama Cristinei Bălan nu a doborât-o, ci a făcut-o mai puternică

Cristina Bălan a aflat în cea de-a 24 săptămână de sarcină că unul dintre micuţi ar putea avea Sindromul Down și a fost sfătuită să întrerupă sarcina, în acel moment nici nu a vrut să audă de aşa ceva. A luptat enorm şi a reuşit să îi aducă pe lume pe îngeraşii ei. „Nu ştiu să descriu în cuvinte conexiunea. Am stat 32 de zile internaţi, când am ajuns acasă a fost o emoţie copleşitoare. În 32 de zile i-am atins doar de două ori, prima dată când s-au născut, iar a doua oară când medicii m-au lăsat să îi văd. Izolarea a fost universul perfect, iar noi ne-am asumat”, a mai adăugat Cristina Bălan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×