Drama Cătălinei Ponor! Adevărul despre despărţirea de iubit şi motivul pentru care nici un bărbat nu vrea să aibă o relaţie cu ea! Cum arată acum! Galerie Foto

Ionuţ Cataramă   
în Monden
23/03/2018, 03:08
Drama Cătălinei Ponor! Adevărul despre despărţirea de iubit şi motivul pentru care nici un bărbat nu vrea să aibă o relaţie cu ea!  Cum arată acum! Galerie Foto GALERIE FOTO

Cătălina Ponor a vorbit deschis despre viaţa personală şi a recunoscut, cu tristeţe, că nu a putut avea o familie până acum din cauza carierei de sportivă. Mai mult, Cătălina explică şi motivele pentru care nu a acceptat să aibă relaţii pasagere. Singura relaţie pe care gimnasta şi-a asumat-o public a fost cea cu portoricanul Tommy Ramos.

Într-adevăr, nu am viaţă personală, pen­tru că nu am timp de aşa ceva. I-ar fi greu unui om să înţeleagă programul meu strict, în care stau 24 din 24 de ore într-un cantonament, în care am două antrena­mente pe zi, în care vin seara obosită şi nu ştiu cum să plonjez mai repede în pat ca să mă odihnesc. La zece jumătate seara eu sunt la al doilea vis! Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Într-o relaţie mai apar probleme, certuri, despărţiri, şi astea zdruncină cu totul echilibrul unui om. Eu îmi asum acest sacrificiu şi nu mă plâng. Nimeni nu-mi impune să fac asta. E ade­vărat că sunt şi foarte pretenţioasă. Omul de lângă mine ar trebui să mă înţeleagă în primul rând din punct de vedere sportiv, iar în al doilea rând să mă respecte pe mine ca om, nu pentru rezultatele mele, pentru faima mea. Probabil când o să mă las de gimnastică o să am toată viaţa îna­inte, o să încep să mai ies, să discut şi poa­te o să fiu şi puţin mai indulgentă. Când ajungi la 30 de ani, sita cerne şi nu prea mai rămâne nimic acolo. Aia e proble­ma„, a spus Cătălina Ponor, pentru Viva.

Sursa Foto: Viva.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×