Dragoș Pătraru are înregistrări cu abuzul conducerii TVR! Când le va difuza!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
02/05/2018, 13:19
Dragoș Pătraru are înregistrări cu abuzul conducerii TVR! Când le va difuza!
Dragos Patraru, dat afara de la TVR1

Conflictul dintre conducerea TVR și jurnalistul Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii ”Starea Nației”, difuzată pe postul public a ajuns la un alt nivel! Dragoș Pătraru are înregistrări cu abuzul conducerii TVR și spune că le va difiza joi, de Ziua Mondială a Libertății Presei, pe blogul său!

Jurnalistul spune că în înregistrările respective, directorul televiziunii publice, Doina Gradea, le adresează injurii angajaților care difuzează știri acide cu partidul aflat la guvernământ. Un exemplu adus de ziarisți este cel ai primarului gabi Firea, care în loc să fie ”elogiat”, era pus în corzi cu întrebări incomode.

Dragoș Pătraru are înregistrări cu abuzul conducerii TVR și spune că le va difuza

”Nu e vorba de vreun interes al nostru, că majoritatea înregistrărilor nu sunt despre noi, ci despre colegii de la știrile TVR, ei sunt insultați! Oricum, starea libertății de exprimare în televiziune este deplorabilă, nu se mai poate așa! Sperăm ca Parlamentul să reacționeze. Aici nu mai e vorba de Putere sau Opoziție, ci de ceva la fel de important ca înfruntarea politică democratică: e vorba despre libertatea de exprimare într-un loc unde românii au dreptul să fie corect informați. Un loc unde noi am venit cu inima deschisă”, au mărturisit jurnaliștii de la ”Starea Nației”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×