Român, premiat la Hollywood pentru un bestseller care face furori în America

George Heisu   
în Hotnews
05/10/2017, 09:00
Român, premiat la Hollywood pentru un bestseller care face furori în America

Adi Dragoman, un om de afaceri din Sibiu a fost premiat în cadrul unei ceremonii fastuoase desfăşurată la Hollywood. Românul este co-autorul unei cărţi de dezvoltare personală, scrisă alături de unul dintre cei mai cunoscuţi traineri în acest domeniu Brian Tracy. Dragoman a urmat anul trecut nişte cursuri de bussiness şi dezvoltare personală cu Tracy. Cursurile s-au ţinut on-line, dar toţi cei care au participat au interacţionat.

După terminatea cursului, a venit surpriza. „Am primit un e-mail prin care eram invitat să scriu un capitol despre experienţa mea în afaceri, drumul parcurs până la succes. Am fost foarte flatat, mai ales că nu mă aşteptam la o astfel de propunere”, povesteşte sibianul. „Mi-a fost greu, pentru că nu sunt scriitor, nu ştiam cum şi de unde să încep, aşa că am tot amânat. Cu câteva zile înainte de termen am început însă să scriu. În trei nopţi am reuşit să pun pe hârtie povestea mea”, a mai spus Dragoman. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Dragoman a scris un capitol despre succesul său în afaceri

Capitolul sibianului este al 39-lea în cartea devenită best-seller ”Cracking the Code to Success”. Adi a povestit drumul său spre lumea afacerilor şi cum a reuşit să învingă falimentul. „Am scris şi despre schimbările din interiorul meu, dezvoltarea mea ca şi persoană, pentru că de aici pleacă totul. Trebuie să te schimbi tu ca să poţi avea succes şi să te bucuri de el”, a mai afirmat omul de afaceri.

„Ai speranţă. Toată lumea primeşte o a doua şansă”, este numele capitolului scris de Adi. „Am ales acest nume pentru că am primit o a doua şansă, deci este posibil. După ce, din cauza crizei economice, am dat faliment cu o firmă de distribuţie, am reuşit să revin şi să ma impun ca antreprenor. Acum mă ocup de construcţii, am o tipografie şi o firmă ce activează în domeniul imobiliarelor. La finalul capitolului am enumerat 7 condiţii despre care cred eu că trebuie îndeplinite ca să reuşeşti”, mai spune sibianul premiat la Hollywood.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×