Dovada clară că dragostea nu are vîrstă! Dar totuşi.. Cum au fost filmaţi doi pensionari în stradă. Totul a început cu un sărut. Dar continuarea i-a uluit pe toţi

Ionuţ Cataramă   
în Monden
09/12/2017, 09:21
Dovada clară că dragostea nu are vîrstă! Dar totuşi.. Cum au fost filmaţi doi pensionari în stradă. Totul a început cu un sărut. Dar continuarea i-a uluit pe toţi GALERIE FOTO

Se spune că dragostea e oarbă, ea nu ţine cont de vîrstă, iar în cazul de faţă nici de spaţiul în care se consumă. Doi pensionari au fost filmaţi şi fotografiaţi în ipostaze tandre, în timp ce se sărutau pe trotuar, rezemaţi de un gard.

Totuşi, mai aprinsă a fost femeia, care după ce s-a sărutat minute în şir cu iubitul său, a vrut să îl ducă pe acesta într-o altă parte. Probabil undeva unde să se desfăşoare în voie, fără să fie priviţi sau filmaţi de trecători.

Se pare că bătrânul nu avea nevoie chiar de acest lucru, motiv pentru care a vrut să plece. Femeia însă, nu s-a lăsat uşor, iar din imagini se poate observa cum se străduieşte să-l tragă cu forţa pe iubitul său.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×