Două călugărițe au furat banii credincioșilor și i-au jucat la pariuri! Ce s-a întâmplat după

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
09/12/2018, 15:33
Două călugărițe au furat banii credincioșilor și i-au jucat la pariuri! Ce s-a întâmplat după
Două călugărițe au furat 500.000 de dolari pe care i-au jucta la jocuri de noroc!

Caz fără precedent într-o biserică catolică! Două călugărițe au înscenat totul! Oamenilor nu le-au venit să creadă că până și oamenii care și-au dedicat viața credinței s-au apucat de…furat. După ce acestea s-au văzut cu atâția bani la purtător, au decis să-i joace la pariuri, informează bilete-pariuri.ro

Totul s-a petrecut în California, iar călugărițele veneau de la o școală catolică. Din păcate, tot mai dese sunt cazurile în care se profită de enoriași, lucru ce a ajuns bineînțeles și la noi în România. Din păcate, acestea sunt acompaniate și cu alte evenimente triste în care preoții nu-și respectă datoria și nici pe cei veniți să își liniștească sufletul.

Două călugărițe au furat 500.000 de dolari

Două femei ale credinței dintr-o școală catolică au furat din instituție 500.000 de dolari, bani care au fost sustrași într-un timp de 10 ani de zile. Mare parte din suma aceasta a fost alocată vacanțelor lor, dar și jocurilor de noroc. Cele două călugărițe se numesc Mary Margaret Kreuper şi Lana Lang și au reușit timp de 10 ani să păcălească pe toată lumea, potrivit Local10.com și Presstelegram.com. Se pare că în trecut Mary Margaret Kreuper a fost directoarea aceleași școli, dar a plecat de la conducere anul trecut. Toți banii au fost depuși într-un cont secret. Din fericire, după ce s-a aflat de fpta comisă, cele două călugărițe au returnat o parte din cei 500.000 de dolari.

 10 ani de sustras sume din instituție
10 ani de sustras sume din instituție

Presa locală a specificat faptul că instituția furată nu va depună plângere mpotriva lor pentru că acestea s-au căit pentru faptele comise. Din nefericire, nici România nu duce lipsă de astfel de incidente înfăptuit eîn Casa Domnului și cu oamenii credinței.  Recent, o femeie a fost încătușată chiar în biserică din Capitală pentru că profita de enoriași. Aceasta le fura genți și portofle în timp ce credincioșii erau atenți la slujbă. Totul s-a petrecut la o biserică din sectorul 3, unde femeia era deghizată zi de zi într-o enoriașă, pentru a nu da de bănuit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×