Dorel din „Las Fierbinţi” s-a însurat. Cât de bine arată soţia lui Mihai Rait Dragomir

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/04/2017, 00:00
Dorel din „Las Fierbinţi” s-a însurat. Cât de bine arată soţia lui Mihai Rait Dragomir

Mihai Rait Dragomir (37 de ani), cunoscut publicului mai ales drept Dorel din „Las Fierbinţi”, s-a însurat zilele trecute. Acesta a renunţat la burlăcie pentru a-şi uni destinul de cel al frumoasei Ana Maria, o blondă care i-a furat inima.

Discret cu viaţa personală, Mihai, care a participat şi la „Vocea României”, unde s-a bucurat de succes în echipa Loredanei Groza, a făcut doar cununia civilă acum, urmând să facă marea petrecere de nuntă în toamna acestui an. Dorel şi aleasa lui i-au ales ca naşi pe Mihai Bobonete şi soţia sa.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ana Maria îi este iubită de mai bine de un an. Aceasta l-a convins repede pe actor că este femeia potrivită pentru el, mai ales că Mihai fusese logodit înainte cu o altă tânără, Ioana, cu care a avut o relaţie de câţiva ani.Mihai Rait s-a remarcat în producţiile „Vine Poliţia” si „Naşa”, însă a dat lovitura cu personajul Dorel din serialul de comedie „Las Fierbinţi”.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Închide ×