Donald Trump, probleme financiare. Câte sute de milioane de dolari a pierdut în ultimul an

Razvan Nicolae   
în Hotnews
18/10/2017, 00:02
Donald Trump, probleme financiare. Câte sute de milioane de dolari a pierdut în ultimul an

Donald Trump se apropie de un an de când a câştigat alegrile pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite ale Americii. Omul de afaceri nu are prea multe motive să se bucure, chiar dacă în acest moment este unul dintre cei mai puternici oameni ai planetei. Revista Forbes i-a adus recent o veste nu foarte bună. Cunoscuta publicaţie de afaceri din Statele Unite ale Americii a anunţat topul celor mai bogaţi 400 americani.

Actualul preşedinte a avut o mare surpriză atunci când a consultat paginile revistei. Confrom jurnaliştilor, averea lui Donald Trump s-a micşorat în ultimul an. Astfel, preşedintele Statelor Unite ale Americii ar avea în prezent o avere estimată la 3,1 miliarde de dolari (2,6 miliarde de euro), cu 600 de milioane de dolari (510 milioane de euro) mai puţin decât în 2016, an în care a câştigat alegerile prezidenţiale. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

De ce a căzut Donald Trump în top-ul Forbes

Motivul pentru care omul de afaceri a coborât de pe locul 156 până pe poziţia a 248-a este faptul că preţul propietăţilor imobiliare din New York, oraş în care deţine o serie de clădiri, a scăzut foarte mult în 2017. De asemenea, campania electorală de anul trecut şi un proces costisitor al Universităţii Trump l-au făcut pe preşedintele SUA să fie mai sărac cu 600 de milioane de dolari.

Topul Forbes al celor mai bogaţi americani este condus în continuare de Bill Gates, creatorul Microsoft. Omul de afaceri de 61 de ani are o avere estimată la 89 de miliarde de dolari. Tot pe primele locuri se mai regăsesc Jeff Bezos (amazon.com) cu 81,5 miliarde de dolari sau Mark Zuckerberg (Facebook) cu 71 de miliarde de dolari.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×