Donald Trump conduce in sondaje, cu 4 luni si jumatate înainte de alegeri. Hillary, cel mai slab scor din ultima perioadă

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
26/07/2016, 13:58
Donald Trump conduce in sondaje, cu 4 luni si jumatate înainte de alegeri. Hillary, cel mai slab scor din ultima perioadă

Trump a depasit-o pe Clinton cu aproximativ 3% din intentiile de vot in cel mai recent sondaj CNN. Donald Trump, candidatul republican la Casa Alba, a depasit-o pe rivala sa democrata, Hillary Clinton, cu aproximativ trei puncte procentuale, intr-un sondaj publicat luni, relateaza News.ro. Astfel, Donald Trump a obtinut 48% din intentiile de vot ale alegatorilor intervievati, fata de 45% Hillary Clinton, arata studiul realizat pentru CNN.

Sondajul a fost desfasurat telefonic, in perioada 22-24 iulie, pe un esantion de 1.001 adulti, si are o marja de eroare de 3,5%. Rezultatul studiului publicat luni este cel mai bun pentru Trump din septembrie 2015.

In sondajele precedente, fostul secretar de stat americane conducea detasat. O exceptie s-a inregistrat in luna mai, cand a luat amploare scandalul privind emailurile trimise de Clinton de pe un server privat in timpul in care a fost sefa diplomatiei.

Sursă: www.stirileprotv.ro

Ştirea MOMENTULUI

FATA celei mai batrane mame din România a şocat Internetul! Cum s-a pozat ELIZA ILIESCU! A ajuns de nerecunoscut

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.