Veste proastă pentru români, venită din senatul SUA. Preşedintele Trump e în spatele propunerii!

Claudia Mîţoi    George Heisu   
în Hotnews
08/10/2017, 00:02
Veste proastă pentru români, venită din senatul SUA. Preşedintele Trump e în spatele propunerii!

Senatul SUA a luat o decizie importantă în legătură cu baza de la Deveselu, bugetul american destinat acestei baze fiind limitat. În spatele acestei propuneri se află obiecţiile ridicate de preşedintele american Donald Trump.

Casa Albă a transmis, în iulie, Camerei Reprezentanţilor a Congresului Statelor Unite că se opune accelerării instalării de noi capabilităţi la sistemul de apărare antirachetă Aegis Ashore de la baza militară americană de la Deveselu din România, arătând că, deocamdată, eficienţa lor nu a fost încă dovedită şi, în plus, nu sunt cunoscute potenţialele consecinţe neintenţionate pe care acestea le-ar putea avea asupra populaţiei din zonă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Donald Trump e de acord cu bugetul propus de Pentagon pentru 2018

Mesajul este inclus în punctul de vedere oficial al Administraţiei Prezidenţiale de la Washington asupra proiectului de lege privind aprobarea bugetului Pentagonului pentru anul fiscal 2018 (octombrie 2017 – septembrie 2018) elaborat de Camera Reprezentanţilor, se arată în analiza realizată de sursa citată.

Totuşi, Donald Trump nu a indicat că ar intenţiona să-şi exercite dreptul de veto asupra proiectului de lege, iar în document se arată că Administraţia Prezidenţială este dispusă să colaboreze cu Congresul pentru găsirea de soluţii de compromis.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×