Doliu la Hollywood! Un cascador celebru a fost găsit mort

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/03/2016, 19:57
Doliu la Hollywood! Un cascador celebru a fost găsit mort

Scott „Coz” Cosgrove (52 de ani) a murit pe 23 februarie în timpul unei expediţii în Munţii Santa Monica, California. Anunţul a fost făcut de managerul său, Gail Wilson, pentru publicaţia The Hollywood Reporter.

Acesta a fost găsit mort de un alpinist în Munţii Santa Monica, California, unde plecase în expediţie. Cosgrove a devenit cunoscut pentru scenele de cascadorie din filmele „Hunger Games”, „Lone Survivor”,”Insurgent”, dar şi pentru „Mr.& Mrs.Smith”, iar moartea lui a şocat Hollywood-ul. Managerul lui nu a dat detalii despre cauza morţii, însă aceasta va fi stabilită în următoarele 6-8 săptămâni, în urma autopsiei. Scott era şi un alpinist de talie mondială, fiind specialist încăţărări, scrie libertatea.ro.

Proprietar al companiei California Mountain Guides, el a realizat unele dintre cele mai grele ascensiuni sportive din ţară.

Cosgrove a ajutat-o pe Jennifer Lawrence să realizeze căţărările ei din The Hunger Games (2012) şi a colaborat cu Mark Wahlberg în filmul de acţiune „Lone Survivor” (2013). Acesta a mai jucat în filme ca „Mr. & Mrs. Smith” (2005) „300” (2006), „Live Free or Die Hard” (2007), „Rush Hour 3” (2007), „Tron: Legacy” (2010) sau „The Expendables 2 „(2012), alături de nume sonore de la Hollywood.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×