Doliu la Hollywood! Un cascador celebru a fost găsit mort

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/03/2016, 19:57
Doliu la Hollywood! Un cascador celebru a fost găsit mort

Scott „Coz” Cosgrove (52 de ani) a murit pe 23 februarie în timpul unei expediţii în Munţii Santa Monica, California. Anunţul a fost făcut de managerul său, Gail Wilson, pentru publicaţia The Hollywood Reporter.

Acesta a fost găsit mort de un alpinist în Munţii Santa Monica, California, unde plecase în expediţie. Cosgrove a devenit cunoscut pentru scenele de cascadorie din filmele „Hunger Games”, „Lone Survivor”,”Insurgent”, dar şi pentru „Mr.& Mrs.Smith”, iar moartea lui a şocat Hollywood-ul. Managerul lui nu a dat detalii despre cauza morţii, însă aceasta va fi stabilită în următoarele 6-8 săptămâni, în urma autopsiei. Scott era şi un alpinist de talie mondială, fiind specialist încăţărări, scrie libertatea.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Proprietar al companiei California Mountain Guides, el a realizat unele dintre cele mai grele ascensiuni sportive din ţară.

Cosgrove a ajutat-o pe Jennifer Lawrence să realizeze căţărările ei din The Hunger Games (2012) şi a colaborat cu Mark Wahlberg în filmul de acţiune „Lone Survivor” (2013). Acesta a mai jucat în filme ca „Mr. & Mrs. Smith” (2005) „300” (2006), „Live Free or Die Hard” (2007), „Rush Hour 3” (2007), „Tron: Legacy” (2010) sau „The Expendables 2 „(2012), alături de nume sonore de la Hollywood.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×