Doliu la Hollywood, în ajun de Oscaruri. Un îndrăgit actor a murit la 61 de ani!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
27/02/2017, 00:05
Doliu la Hollywood, în ajun de Oscaruri. Un îndrăgit actor a murit la 61 de ani! GALERIE FOTO

Cu doar o zi înainte de decernarea Premiilor Oscar, unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de la Hollywood a încetat din vaţă. Actorul Bill Paxton, care a jucat în filme precum „The Terminator”, „Aliens” şi „Titanic”, a murit la doar 61 de ani, a informat familia într-un comnicat de presă.

„Cu inima grea anunţăm că Bill Paxton a încetat din viaţă din cauza unor complicaţii apărute în urma unei operaţii pe cord”, se precizează în comunicat.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Un soţ şi tată iubitor, Bill şi-a început cariera la Hollywood lucrând la filme artistice şi a continuat cu o carieră ilustră pe parcursul a patru decenii, ca un îndrăgit şi prolific actor şi director de film. Pasiunea lui Bill pentru artă a fost simţită de toţi cei care l-au cunoscut. Căldura sa sufletească şi energia sa erau de necontestat. Vă rugăm să respectaţi dorinţa familiei de intimitate în aceste momente în care se confruntă cu pierderea unui soţ şi tată adorat”, se mai precizează în comunicat.

Imediat după apariţia anunţului, reţelele de socializare s-au umplut de mesaje în care actorul era omagiat.

Mai multe pe stiripesurse.ro

Închide ×