Doliu în presă! O fostă jurnalistă s-a stins din viață!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
31/05/2018, 13:21
Doliu în presă! O fostă jurnalistă s-a stins din viață! GALERIE FOTO
Doliu in presa

Doliu în lumea presei! Maricela Donciu, o fostă jurnalistă din Bârlad, a murit la vârsta de 57 de ani în urma unei grea suferințe. Ziarista este înmormântată joi, la Iași, unde se stabilise în ultimii ani. Maricela Donciu lucra în administrația locală și era căsătorită cu jurnalistul Sorin Chiriac.

Maricela Donciu s-a născut la 3 februarie 1961 la Bârlad. A terminat facultatea de jurnalistică în 1989, la București. A lucrat la ziarul „Evenimentul de Iași” ca redactor pe zona Bârlad, apoi la ziarul „Monitorul de Vaslui” de la înființarea sa, prin anii 1996-1997, până în 2000, când a plecat la Iași. A lucrat în Iași din anul 2000, mai întâi ca redactor la ziarul „Ziua de Iași”, apoi ca redactor șef la „Flacăra Iașului”, arată vremeanoua.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Doliu în presă!

O dată cu organizarea Agenției pentru Strategii Guvernamentale din cadrul Secretariatului General al Guvernului, în 2003, Maricela Donciu a intrat în administrație, la Consiliul Județean Iași.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×